20 березня - Всесвітній день Землі

20 березня весь світ відзначає День нашої планети.Цей міжнародний День покликаний перш за все звертати увагу людини на проблеми, які вона створює своєю діяльністю, та замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем.

Офіційною темою 2024 р. є «Планета проти пластику»!!!

Наша планета Земля – наш рідний дім, у якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню та життєдіяльності, що відкривають для нас удосталь можливостей і достатній простір для їх реалізації. Далеко не кожна планета наділена таким унікальним потенціалом і розташована в таких унікальних умовах, які дозволили б такий бурхливий розквіт життя і її форм на такому, здавалося б, обмеженому просторі у всесвіті.

В Лиманському міському ЦПР та для учнів, що займаються на ОКП нашої громади, до цієї дати були проведені виховні заходи "Земля у фокусі:квест на збереження" та вікторина "День землі". Дітям нагадали про значення для кожного з нас планети Земля, звернули увагу на екологічні проблеми, переглянули пізнавальне відео, а також за допомогою різних завдань та вікторин дізналися про різноманіття флори та фауни нашої планети.Спільно обговорили питання дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.