1 березня - Всесвітній день цивільної оборони

1 березня світовою спільнотою щорічно відзначається Всесвітній день цивільної оборони, яка є державною системою органів управління, сил і засобів, що створюється для організації і забезпечення захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій воєнного, техногенного, екологічного та природного характеру.

Всесвітній день цивільної оборони відзначається з метою пропаганди знань про цивільну оборону і підняття престижу національних рятувальних служб. Під час військової агресії рф, масових обстрілів значної території України саме рятувальні служби першими приходять на допомогу населенню, рятують мирне населення ризикуючи своїм життям.

Сьогодні у гуртках Центру позашкільної роботи пригадали види надзвичайних ситуацій, сигнали, які подаються під час надзвичайних подій, правила поведінки, які допоможуть врятуватись під час небезпеки та при знаходженні незнайомих предметів.

Життя людини – це найбільша цінність, тож ми ще раз нагадуємо: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Спускайтесь в укриття! Цим ви збережете своє життя та життя своїх рідних. Будьте свідомими, уважними та обережними!

/Files/images/novini/цивільний захист.png/Files/images/novini/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 15

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.