24 лютого - День вторгнення росії в Україну

Широкомасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року принесло війну на всю територію України. У спротиві російському агресору Український народ демонструє світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Російська федерація розв’язала проти України імперіалістичну, загарбницьку й екзистенційну війну, спрямовану не лише на захоплення території, а й на знищення української державності, нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеологія рашизму, яку сповідує російський політикум і підтримує більшість пересічних росіян, офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

На цій страшній війні гинуть справжні Українці, наші Герої-захисники! Серед них і наші земляки!

Україна вистояла. Витримала це нелегке випробування.Продовжує боротьбу за своє існування.

Для вихованців Лиманського міського ЦПР був проведений виховний захід "День який змінив життя".

Ми пам’ятаємо подвиги Героїв: і людей, і цілих міст. Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання, а за свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свою ідентичність. Українці проливають кров за вільну, демократичну державу.

/Files/images/novini/Роковини 2.png /Files/images/novini/Роковини 3.png /Files/images/novini/Роковини 1.png

Кiлькiсть переглядiв: 9

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.