Міжнародний освітній форум

/Files/images/IMG_1813.jpg

Міжнародний освітній форум: «Створюємо сенси разом»

2-3 березня у Харкові відбувся перший в Україні Міжнародний освітній форум за участі провідних фахівців у сфері сучасної освіти, в якому взяли участь директор ЦПР Т.Г.Яковлева та заступник директора ЦПР М.В. Сичевська-Дегтярьова.

Міжнародний освітній форум— це спільний пошук вирішення актуальних проблем і подолання викликів, що стоять перед педагогами, авторами навчальних програм, суспільством в цілому. Наші педагоги разом з освітянами України (а на форумі були представлені практично всі регіони нашої країни) мали можливість дізнатися про успішні реформи системи освіти у Фінляндії та Естонії, практики змішаного навчання та інклюзивної освіти, сучасні методики раннього навчання дітей, технічні інновації в школах, останні зміни в українському законодавстві у сфері освіти, окреслити ключові навички та компетенції, необхідні сучасному педагогу. Серед спікерів I Міжнародного освітнього форуму були Арі Покка, президент Міжнародної асоціації директорів шкіл (Фінляндія), Ене-Сільвія Сарв, експерт із розробки освітніх реформ у Східній Європі (Естонія), Сікстас Ріджевічус, фахівець із психології праці, лектор Каунаського університету (Литва) та багато відомих вітчизняних спеціалістів в галузі освіти.

Наші педагоги мали можливість взяти участь у форумі освітніх інновацій, дискусійному майданчику «Нові формати освіти», консультаційному майданчику «Зміни в українському законодавстві в галузі освіти», круглому столі «Патріотична складова в реформі української освіти», різноманітних майстер-класах. За підсумками роботи Т.Г.Яковлева та М.В.Сичевська-Дегтярьова отримали міжнародні сертифікати Університету менеджменту освіти України.

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.